Disclaimer

Disclaimer

De voorbeelden op deze website zijn uit eigen ervaring en/of ervaringen van anderen, maar zijn nooit gebaseerd op een medisch advies. Doe zelf ook onderzoek en blijf altijd alert op contra-indicaties en/of allergieën. Het gebruik bij zwangere vrouwen, zieken, mensen die medicatie gebruiken, kinderen en dieren is mogelijk, maar vraagt extra voorzichtigheid.
Equineplus is onafhankelijke distributeur van Young Living producten. Ik informeer je graag over de diversiteit aan oliën en blends van Young Living, maar ik stel geen diagnoses, ik behandel niets en ik geef geen medisch advies. Ook al zijn de oliën van Young Living veilig bij het juiste gebruik, ik raad bij medische klachten en/of voorgeschreven medicatie altijd aan om eerst een arts te raadplegen.
De etherische oliën van Young Living worden al ruim 20 jaar wereldwijd gebruikt bij ondersteuning van allerlei klachten. Benoemen van deze klachten is, in verband met internationale wetgeving, helaas niet mogelijk; gezondheidsclaims met betrekking tot toepassing van natuurlijke middelen is niet toegestaan.
Ondanks de voortdurende zorg aan en aandacht voor deze website, is het mogelijk dat de vermelde informatie, producten of diensten niet volledig up to date zijn, onvolledig c.q. onjuist zijn. Daarnaast wordt alle aansprakelijkheid voor schade, directe of indirecte, die het gevolg is van het gebruik van informatie die door middel van deze website is verkregen, geheel uitgesloten.