Wat kan envision olie doen voor je hond?

Wat kan envision olie doen voor je hond?

Een goede vriendin van mij is schaapsherder. In verband met de privacy noem ik haar Sascha.
Sascha heeft een grote schaapskudde waarmee ze begrazingen doet in de duinen. Daar heeft ze honden voor nodig, en ze was op zoek naar een extra hond die haar met het werk kan helpen, om haar andere honden wat te ontlasten. Nu heeft ze een hond te leen, als die haar werk goed doet mag ze blijven. De hond noem ik voor het gemak maar even Anne.

2 dagen geleden kwam Sascha met haar honden bij me voor een check-up, de honden moeten namelijk erg fit zijn om hun werk te kunnen doen.
Anne was nu 3 weken bij Sascha, er was een enorme klik tussen die twee. Anne is een lieve hond van 3 jaar oud, die nooit eerder echt met schapen gewerkt heeft maar dat wel in haar genen heeft zitten. Ze laat hele mooie dingen zien bij de schapen, alleen mist zelfvertrouwen en plakt dan aan de andere honden vast, die daardoor nog meer belast worden. Sascha twijfelt daarom erg of Anne wel de hond is die ze zoekt, omdat een schaapshond ook zelfstandig moet kunnen werken.

Tijdens mijn behandeling waren wij daarover aan het praten met elkaar. Ik dacht, jee, die Anne moest eens weten wat een mooi leven ze zou kunnen hebben bij Sascha! Als ze nu een beetje zelfstandiger zou worden, mag ze blijven, anders moet ze weer terug naar haar oude baas, waar ze het grootste deel van de dagen in een kennel doorbrengt.
Toen dacht ik ineens aan de essentiële olie Envision, die ik eens had mee besteld bij een Amerikaanse bestelling, maar weinig gebruikte. Envision olie geeft je vertrouwen om je doelen en dromen achterna te kunnen gaan, en helpt om emoties uit te balanceren. Echt wat Anne nodig heeft!
Ik pakte het flesje en liet Anne ruiken, met dopje nog erop. Anne vrat het flesje bijna op, zo graag wilde ze hem hebben! Ik heb een druppel op mijn handen gedaan en Anne er wat mee over haar vacht geaaid. En heb ze wat mee gegeven voor de komende tijd.
 
De volgende ochtend kreeg ik een bericht van Sascha. Ze sliep met haar honden zoals gebruikelijk in haar bus bij de schaapskudde. Die ochtend was ze vroeg wakker geworden en had het raampje open gedaan. Na een paar minuten miste ze Anne, dus ze liep naar buiten om te kijken waar ze was. Daar zag ze Anne aan komen lopen. Die was door het raam de bus uit gesprongen, naar de kudde gerend, de schapen allemaal opgehaald en bij elkaar gezet, en was nu trots onderweg terug naar Sascha om te laten zien wat ze gedaan had!
 
Ik denk dat het wel goed gaat komen met die twee…