Starterkit

Young Living

Premium starterkit

Premium Starter kit: Dit is de basisset zoals die door Young Living wordt aangeboden. In de set vind je alle benodigdheden om etherische oliën in je leven te integreren. De Premium starter kit met Dewdrop diffuser is de meest gekochte basisset. Deze set bevat naast de diffuser, waarmee je de olie op een veilige manier kunt verdampen ook 12 oliën die waardevol zijn om direct te gaan gebruiken. Op deze website zijn alle recepten en toepassingen op deze 12 oliën gebaseerd.

PEPPERMINT

Peppermint is een zoete, zeer intensieve essentiële olie die heel goed te gebruiken is bij problemen rond de spijsvertering en de luchtwegen. Het is een oppeppende olie; in te zetten na
de lunchdip, tijdens een lange autorit, om concentratie en mentale scherpte te verbeteren, voor een betere spijsvertering, bij verkoudheid, koorts, hoofdpijn, constipatie, maagzuur, buikkrampen, stijfheid, lusteloosheid.

PURIFICATION

Purification is een blend, die bestaat uit meerdere oliën: Lemongrass, Tea Tree, Rosemary, Myrtle, Lavandin en Citronella.
Purification is o.a. te gebruiken voor/bij: het neutraliseren van geuren, insectenbeten, kleine snij-en schaafwonden, wondjes, ondersteuning bij de bloedsomloop, ondersteuning voor gezonde pezen en gewrichten, ondersteuning van het immuunsysteem, infecties, acne, zere keel, vieze luchtjes in huis.

FRANKINCENSE

Frankincense is een single olie, dat wil zeggen dat er maar één olie in zit. Frankincense helpt het immuunsysteem te versterken. Het helpt te ontspannen en bevat een hoge mate van sesquiterpenes, die stimuleren het deel van de hersenen dat de emoties regelt.
Het ondersteunt ook de hypothalamus, hypofyse en pijnappelklier die veel van de belangrijke hormonen in het lichaam produceren. Deze olie is ook goed in te zetten voor de verzorging van
de huid. Frankincense is o.a. te gebruiken bij: ongerustheid, overprikkeling, zwellingen, wratten, stress, schaafwondjes, striae, rimpels, littekens en pigmentvlekken.

PANAWAY

PanAway olie is een blend van Peppermint, Wintergreen, Helichrysum en Clove. PanAway is een olie die is in te zetten bij o.a. hoofdpijn, spierpijn, groeipijn, verstuiking, reumatische pijn, blessures, ontstekingen in spieren en banden, pijn aan botten en gewrichten.
Om de werking van PanAway te versterken kun je na het aanbrengen nog een laagje Peppermint of Copaiba aanbrengen.

LAVENDER

Lavender werkt ontspannend en kalmerend. Het is een adaptogen (reguleert datgene in het lichaam wat op dat moment nodig is). Lavender wordt ook het Zwitsers zakmes genoemd: multi-
inzetbaar! Lavender is o.a. te gebruiken voor/bij: ontspanning, het verlichten van stress, stimulans voor het uithoudingsvermogen, energie, snijwonden, kneuzingen en huidirritaties, slaapproblemen, bacteriën, verbranding, insectenbeten en pijn.

LEMON

Lemon is een single olie, dat wil zeggen dat er maar één olie in zit. Het heeft reinigende en zuiverende eigenschappen op zowel emotioneel, lichamelijk als spiritueel vlak. Deze olie is in te zeten bij het reinigen van negatieve emoties, zoals teleurstelling, boosheid en angst. Maar het geeft ook ruimte voor vrolijkheid! En in te zetten om focus te verbeteren voor studie, werk, school of wedstrijd.
Kan gebruikt worden bij een opgeblazen gevoel, futloosheid, onrust, broze nagels en broos haar, infecties, plekjes in de mond, insectenbeten, hoesten, eelt.

Bestel de starterkit

COPAIBA

Copaiba is een krachtige en veelzijdige olie. Deze olie heeft de speciale eigenschap de werking van andere oliën te versterken en is deze olie perfect om te gebruiken bijvoorbeeld in combinatie met oliën tegen pijn of ontstekingen. Copaiba heeft dezelfde pijn bestrijdende kenmerken als CBD-olie of Canabisolie in een hogere concentratie. Dus een perfect alternatief hiervoor.
Copaiba heeft van zichzelf ook een ontstekingsremmende werking, zowel intern als extern. Zo helpt het bij ademhalingsproblemen als bronchitis, bij huidproblemen als acné of psoriasis, maar ook bijvoorbeeld bij reumatische pijnen.
Verder kan Copaiba het urinewegstelsel ook helpen bij bijvoorbeeld blaasontsteking, nierproblemen of incontinentie.
Copaiba kent van oudsher veel verschillende toepassingen, waarvan velen inmiddels wetenschappelijk zijn onderzocht. In de diffuser helpt het de sfeer te verlichten en verbeteren. Copaiba helpt zwaarmoedigheid, spanning, angst en stress te verminderen.

DI-GIZE

Di-Gize is een olie die speciaal is samengesteld om het spijsverteringsstelsel te ondersteunen. Bij een opgeblazen gevoel, brandend maagzuur, opgezette darmen, prikkelbare darmsyndroom,
diverticulitus, koliek en andere darmproblemen werkt de DiGize ondersteunend. Ook andere problemen zoals Candida kan de DiGize aanpakken. En het helpt parasieten die zich hebben gevestigd in het spijsverteringsstelsel aan te pakken.
Ook voor kleine kinderen die last hebben van maag- of darmproblemen kan DiGize verlichting brengen. Zoals voor kinderen altijd noodzakelijk dient deze olie voldoende verdund te worden.
Onder die voorwaarden mag het aangebracht worden op het buikje of op het zachte gedeelte van de voetjes bij krampjes.

THIEVES

Thieves is een blend, dat wil zeggen dat er meerdere oliën in zitten: Clove, Lemon, Cinnamon Bark, Rosemary en Eucalyptus.
Thieves wordt veelal ingezet voor zijn reinigende en zuiverende eigenschappen en om het feit dat hij het immuunsysteem ondersteunt. Deze olie kan o.a. ingezet worden bij griep, koorts,
verkoudheid, tandpijn, virussen, infecties, keelpijn, koortsblaasjes.

RC

RC is een zeer sterke blend met name gericht op het ademhalingssysteem. Het ondersteunt een gezonde longwerking en door zijn samenstelling is deze blend zeer geschikt om ondersteuning te
bieden bij diverse ongemakken aan de luchtwegen. Ook heeft R.C. een verlichtende werking bij allergieën. Het heeft een sterk antivirale werking en gaat de strijd aan tegen infecties en
ontstekingen.

STRESSAWAY

StressAway is een blend, dat wil zeggen dat er meerdere oliën in zitten: Copaiba, Lavender, Cedarwood, Ocotea, Lime, Vanille Absolut en als draagolie kokosolie. Stress Away is een heel
veelzijdige olie en doet zijn naam zeker eer aan. Hij neemt gevoelens van stress weg! Dus heel goed in te zetten bij stress, angsten, paniek, mentale vermoeidheid etc. Het is een heerlijke rustgevende mix. Wordt ook vaak gebruikt om beter te kunnen slapen.

FLEX

De 12e olie is een flexolie en is op dit moment Orange. De Orange is een olie waar je blij van wordt! Het is rustgevend, maar ook opbeurend. Het geeft rust en balans. Goed in te zetten bij het loslaten van boosheid, bij onrust, somberheid.
In de starterkit zitten ook nog 2 sachets Ninxia Red, 10 kleine flesjes van 1 ml.

Bestel de starterkit