YLplus Team

Maak kennis met het YLplus team!

Het ylplus team bestaat uit mensen die allemaal affiniteit hebben met en kennis hebben van de etherische olien van Young Living, maar hebben nog elk hun eigen specialismes. Ze passen in hun praktijk allemaal de olien toe, het is aan jou om een keuze te maken als je aan de slag wilt met olien door wie je je aangetrokken voelt! Lees de persoonlijke verhalen!

Marjan Broer | Equineplus

Sinds een aantal jaar ben ik geraakt door de kracht van de etherische olien en de invloed op de fysieke, mentale, geestelijke en spirituele lagen bij mens en dier. In mijn praktijk Equineplus zet ik de oliën separaat in of in de Equine Raindrop Techniek of gebruik ik de de vitassage waarin ik een keuze maak voor een aantal oliën, ondersteund door de itoviscan.
Naast de toepassing van de olien kan er ook uit andere behandelingen gekozen worden, zoals bewegingstherapie vanuit een fysiotherapie-gerichte achtergrond, lymfedrainage, sportmassage, enz. Ik geef ook trainingsadviezen en les. Waarbij het verbeteren van het welzijn van het paard leidend is. Zelf heb ik tientallen jaren ervaring in de paarden, zowel in de dressuur, springen als samengesteld met verschillende paarden van L tot en met de klasse Z, maar ook in de recreatieve sfeer. Wat voor mij van belang is, is dat er plezier wordt beleefd aan de omgang met het paard, waarbij het welzijn van het paard op de eerste plaats komt.

EMAIL Marjan 06 – 3381 8296WWWYoung Living

Ilja Pott | Panda coaching

Als kindercoach help ik in mijn praktijk Panda coaching, kinderen vanaf ongeveer 6 jaar om lekkerder in hun vel te zitten. Kinderen genieten van de persoonlijke aandacht en vaak zijn in 3 – 6 sessies zo gegroeid dat ze een stuk vrolijker in het leven staan. Iets wat niet alleen voor het kind zelf heel fijn is, maar ook voor de rest van het gezin. Ik zet hierbij regelmatig etherische oliën in als ondersteuning.
Verder ben ik MatriXcoach en Aroma Freedom Technique (AFT) Praticioner voor kinderen en volwassenen. Beide technieken kan ik inzetten om negatieve ervaringen, trauma’s en/of andere belemmeringen te neutraliseren. Ook voor het bereiken van je doelen zijn dit hele mooie tools. Bij AFT werk ik met de etherische oliën, die een extra dimensie geven aan deze coachtechniek.
Ook kun je bij mij terecht voor een Itovi scan, deze meet welke oliën kunnen helpen om lichaam en geest weer in balans te krijgen. Je krijgt van mij natuurlijk een uitgebreid advies.
Wil je meer informatie over het gebruik van etherische oliën voor jou en je gezin dan ben je bij mij ook aan het juiste adres.
Je kunt mij ook op Facebook en Instagram vinden onder Panda coaching en Panda olie.

EMAIL Ilja WWWYoung Living

ANNIKA BEIJER

Al ruim 12 jaar communiceer ik met dieren, met name paarden maar ook honden en katten zijn veel gehoorde gasten. Op deze manier komen we achter de visie van jouw dier over eventuele problemen en denk ik mee over een concrete oplossing. Indien nodig werk ik hiervoor samen met mijn uitgebreide netwerk bestaande uit trainers, osteopaten, holistisch dierenartsen en andere specialisten.
Intussen help ik ook vaak mensen verder op het gebied van hun emoties, blokkades en andere problemen. Mijn ervaring als doktersassistent uit een grote huisartsenpraktijk komt hierbij goed van pas.
Ik ben van mening dat als je ziel in balans is, dat je lijf volgt. Onder de naam Inner Souls & Oils combineer ik dan ook mijn werkzaamheden met etherische oliën. De etherische oliën bieden mij een extra mogelijkheid mens en dier te helpen. Vaak geeft een ingezette olie dat extra ondersteunende stapje na een consult, voor mens en dier. De effectiviteit verbaast me nog elke dag.

EMAIL Annika WWWYoung Living

Heleen Slebos

Mijn naam is Heleen Slebos. Ik woon in Sint Pancras, Noord-Holland, samen met mijn man, 3 paarden, 2 honden, 2 katten, schapen, kippen en vissen.
Van oorsprong ben ik humaan fysiotherapeut en manueel therapeut. Maar mensen behandel ik al heel lang niet meer, ik richt me nu vooral op paarden en honden. Ik ben dierenfysiotherapeut en osteopaat voor dieren, daarnaast heb ik nog een jaar chiropractie gestudeerd, doe ik dryneedling en medical taping, werk met de Lecher-antenne en de Connectiesensor.
In januari 2017 kwamen de essentiële oliën van Young Living op mijn pad, vanwege mijn eigen honden. Ik heb 2 border collie reuen, een oudje en een jonkie, die elkaar in die tijd regelmatig in de haren vlogen. Op een zeker moment werd de situatie onhoudbaar met ze, en ik had al van alles geprobeerd. Een druppel Grounding olie veranderde de hele sfeer in huis met de honden, sindsdien gaan ze weer prima samen gelukkig. Dat wekte mijn nieuwsgierigheid naar deze mooie oliën!
Ik heb toen direct de starterskit aangeschaft om mee te kunnen experimenteren, en al snel volgden er vele andere oliën. Inmiddels heb ik de aromatherapie cursus bij de Silverlinde gevolgd, heb 2 cursussen voor de raindroptechniek bij dieren gevolgd, en doe ik een cursus aromatherapie bij Civas.
De essentiële oliën van Young Living gebruik ik thuis, op stal en in mijn praktijk.

EMAIL Heleen WWW06-53278990Young Living

Ellen Ras

Ik ben Ellen Ras, geboren en nog steeds woonachtig in Den Helder. Ik heb mijn eigen speciaalzaak voor paard, hond en kat in Den Helder waar ik mensen met hun dier help om gezond te worden en/of te blijven. Ik maak veel gebruik van homeopathie, fytotherapie en aromatherapie, ik geef voedingsadviezen en verkoop vooral veel rauw vlees voedingen. Daarnaast werk ik samen met o.a. een massagetherapeut, een fysiotherapeut en een systemisch dierenarts. Natuurlijk kan je bij mij ook terecht voor de “gewone” artikelen
In 2016 ben ik met de oliën van Young Living in contact gekomen en sindsdien gebruik ik eigenlijk geen andere merken meer, wat een wereld van verschil maakt dat! Super resultaten behaald waar ik voorheen alleen maar van kon dromen.

EMAIL Ellen 06 37410174WWWYoung Living

Muriel Karsten

Hallo, ik ben Muriël, 45 jaar, getrouwd en 2 zonen. Samen met mijn man run ik onze beachclub-restaurant in Noordwijk aan Zee. Daarnaast trainen wij dravers en ben ik Carnivoer vers vlees verkooppunt.

Door mijn interesse in Holistische geneeswijzen, orthomoleculaire geneeskunde en Osteopathie ben ik in contact gekomen met de essentiële oliën van Young Living.
De geneeskrachtige werking ervan voor mens en dier, hebben mij inmiddels zo gefascineerd dat ik me ben gaan scholen in aromatherapie humaan en hond/paard bij de Silverlinde. Ik specialiseer mij in EO voor paarden en mensen.

Inmiddels heb ik zelf en anderen mogen ervaren hoe goed en veelzijdig de oliën ingezet kunnen worden en hun werk doen op natuurlijke wijze bij mens en dier. 
Denk bv aan: angst, slapeloosheid, dyslectie, ADHD, Diabetes, Reuma, Stress, Depressie, spijsverteringsproblemen, hoofdpijn etc.
Steeds meer mensen worden zich bewust van wat ze innemen qua voeding, medicijnen, supplementen en hetgeen wat ze smeren op hun huid of haar. Die bewustwording maakt dat steeds meer mensen naar een natuurlijk en gezonder alternatief op zoek gaan. Young Living sluit hier perfect op aan.

Naast de prachtige werking van de oliën biedt Young Living je ook zakelijk mogelijkheden. Je start met de fantastische startkit en alleen al door het delen van de oliën of inzetten in je bedrijf, kan je sparen voor gratis producten, maar als je wilt, kan je er ook een echt salaris uit halen. 
Samen met Margriet Lenting hebben wij ons team: Oil2Gether opgericht. Hierin bundelen wij onze krachten en delen zowel zakelijke info als recepten en werkingen van oliën met elkaar. 
Ik informeer je graag over de mogelijkheden en begeleidt je graag met jouw Young Living avontuur.

EMAIL Muriel 06-2013 6390

Anne Noordenbos

Mijn naam is Anne Noordenbos, geboren en getogen op het mooie Schiermonnikoog. Ik ben holistisch paardentrainer en instructeur en help daarin het paard en eigenaar om een mooi en fijn team te worden. Als holistisch trainer is het voor mij belangrijk om naar het gehele plaatje te kijken, alle voorwaarden moeten op orde zijn om een goed team te vormen. We kijken dan niet alleen naar uitwendige aspecten, maar ook inwendig. Het is zo belangrijk dat het paard (en eigenaar) fysiek en mentaal in balans is om tot een optimale samenwerking te kunnen komen.
Ik heb altijd grote interesse gehad in aromatherapie en in juni 2017 kwam Young Living op mijn pad. Wow, wat een verschil maakte dit. Zowel in mijn eigen dagelijkse leven, als in mijn lessen/trainingen die ik geef. Inmiddels zijn er al veel mooie resultaten behaald met de olie en ik weet zeker dat er nog veel meer zullen volgen.

EMAIL Anne

Cindy Helms

oprichter van Dierenartspraktijk De Wolvenlus. Een praktijk, te Vlaams-Brabant (België), waar de gezondheid en het welzijn van het dier voorop staan.
Als dierenarts, dierfysiotherapeut en -osteopaat biedt Cindy een hele waaier aan behandelingsmogelijkheden en technieken aan om  je dier zijn gezondheid en beweeglijkheid te stimuleren en te ondersteunen.
Wat bieden wij o.a. als behandelingsmogelijkheden aan?
• Osteopathie en craniosacraaltherapie
• Fysiotherapie en revalidatie therapie o.v.v.
• massagetherapie
• actieve en passieve bewegingstherapie
• kinesiotaping
• electrostimulatie
• ultrasound therapie
• Dry needling myofasciale triggerpoint release therapie
Daarnaast heeft zij een bijzondere interesse in het gebruik van aromatherapie bij dieren ter ondersteuning van haar behandelingen.

EMAIL Cindy 049-771 2316WWWYoung Living

MIRJAM KOOLS

Specialismen:
Mensen, workshops, creatief experimenteren
Enthousiasme wakkert enthousiasme aan. Van Marjan Broer leerde ik hoe ik van mijn jarenlange slapeloze nachten af kwam met Lavender en Stress Away en mijn partner meer energie kreeg door dagelijks En-R-Gee te gebruiken en Ningxia red te drinken.
Zoals ik uit nieuwsgierigheid kennis maakte met de oliën van Young Living, zo wil ik ook anderen helpen van klachten af te komen, zekerder en blijer in het leven te staan en eerste hulp bieden bij lichamelijke ongemakken.
Inmiddels is het een passie. Niet alleen gebruik ik de oliën om mens en dier te helpen, ook staan ze op mijn aanrecht om mee te experimenteren in gerechten en worden ze verwerkt in mijn dagelijkse crèmes. En verder:
• Geef ik workshops op locatie
• Heb ik de opleiding tot aromatherapeut afgerond
• Kom ik bij de klant thuis (met Itovi-scanner – meet disbalans in je lichaam)
• Wil ik anderen inspireren en motiveren

EMAIL Mirjam 06 – 3056 6548 Young Living

Marlies Kox

Mijn eerste kennismaking met de oliën van Young Living was via Marjan Broer. Ik had last van “hielspoor” en had haar gevraagd of ze daar niet wat voor had. Ik had nog niets gevonden wat hielp. En het werd alleen maar erger. Ze liet een flesje achter met wat instructies. Maar na ’n week was het flesje leeg tot de laatste drup. Marjan zei “dat kan niet!” toch wel dus. Voor mij was dit wel de reden, maar ook een begin van meer willen weten. Het willen helpen van mens en dier.

Met de “hielspoor” gaat het nu een ’n jaar goed. Nog elke dag leer ik bij en gebruik zelf nog elke dag een aantal oliën. Ondertussen mag ik me wel ervaringsdeskundige noemen, betreft voetschimmel. Wat men in de volksmond zwemmerexzeem noemt. Ook de schimmelnagels is er een onderdeel van geworden. De zogenaamde Kalknagels. Ik heb nu bijna 10 jaar voetschimmel. Dit behandel ik nu zeer intensief ruim 1,5 jaar. En ben nu bijna schimmelvrij. Het komt omdat schimmel zeer hardnekkig is en lastig te bestrijden.
Dus ik probeer graag uit en maak er creme’s voor. Maar ook voor de rest van ons lichaam maak ik cremetjes met heerlijke oliën erin. 

Workshops geven vind ik ook heel leuk om te doen. Gewoon nog meer mensen enthousiast krijgen zodat ook zij thuis aan de slag gaan met de olietjes. Dit kan zijn voor familie en vrienden als hun eventuele huisdieren.

EMAIL Marlies 06-24907381Young Living

JOLIEN VAN DEN NIEUWBOER

ik ben getrouwd en woon in Sint Pancras, Noord-Holland.
We hebben heb 2 volwassen dochters, 2 schoonzoons en een kleindochter van 2.
Mijn achtergrond ligt in de humane gezondheidszorg, waarbij ik ruim 20 jaar als orthopedisch verpleegkundige in het ziekenhuis in Alkmaar heb gewerkt, en waar ik inmiddels al een groot aantal jaar leidinggevende binnen het Noordwest Orthopedisch Centrum ben.
Mijn interesse voor de oliën ligt dan ook voornamelijk in de toepassing hiervan bij mensen. In de gezondheidszorg is de laatste jaren steeds meer aandacht voor (en kennis over) de gevolgen van het jarenlange grote gebruik van chemische medicatie, zoals antibiotica. Dagelijks zien wij in het ziekenhuis de gevolgen van resistentie van micro-organismen voor antibiotica, zoals de MRSA bacterie.
Daardoor wordt men zich gelukkig ook steeds meer bewust van het feit dat er alternatieven of aanvullingen kunnen zijn voor bepaalde medicatie, zoals de essentiele oliën.
Ik was hier zelf eerst nogal sceptisch over ( vond het maar ge-hocus-pocus) maar nadat ik hier via mijn zus en dochter zelf in december 2017 mee in aanraking kwam vanwege mijn eigen gezondheid, was ik snel overtuigd van de verbluffende werking van de oliën.
Inmiddels gebruikt het hele gezin de oliën (zelfs mijn man is om), en heb ik ook de kindertoepassingen hiervan ontdekt. De oliën hebben inmiddels ook mijn kleindochter al door diverse kleine gezondheids- en slaap problemen heen geholpen. Geholpen door de natuur!
Zelf heb ik de cursus Aromatherapie van Silverlinde gevolgd om mijn kennis over de oliën te vergroten en verdiepen, en leer ik nog dagelijks bij. Ik heb al meerdere mensen in mijn omgeving met de oliën kunnen helpen om bepaalde
gezondheidsproblemen te verhelpen of te verminderen. Mijn doel is dan ook om zoveel mogelijk mensen te laten kennis maken met de werking van de oliën, zodat er ook steeds minder chemische middelen gebruikt hoeven te worden waar dat niet nodig is.

EMAIL Jolien

TAMAR RENES

Mijn naam is Tamar Renes, geboren en getogen in een klein plaatsje in Zeeland.
Ik heb een eigen hondenschool waar ik met liefde elke dag weer mensen begeleid met hun honden om een mooie band te creëren.

In 2018 voelde ik dat ik de hondenschool niet alleen maar uit moest breiden met verschillende sporten maar ook anders. Elke keer ben ik op zoek naar extra verbreding die ik mijn cursisten ook mee kan geven.

Ilse van Oorschot kwam op mijn pad omdat ik een geweldige spiegelsessie gevolgd heb met een van mijn honden. Er ging een nieuwe wereld voor mij open welke ik al jaren erg interessant vond. Deze keer heb ik doorgepakt. Zelf een starters pakket bij Young Living aangevraagd en me gaan verdiepen in de oliën. In korte tijd al zoveel mooie verhalen hierover meegemaakt en al klanten op de hondenschool kunnen helpen. Ik ben er van overtuigd dat er nog vele verhalen gaan volgen.

Young LivingEMAIL Tamar06-3004 4324

Jouw naam hier?

Young Living geeft mensen die een zakcentje bij willen verdienen deze mogelijkheid. Als door jouw enthousiasme andere mensen een Premium Starter kit of een losse olie bestellen kun je daar iets aan verdienen. Niet alleen financieel interessant, maar het is ook gewoon erg leuk om met de oliën bezig te zijn. Als lid van Young Living word je opgenomen in een team en als zakelijk lid kun je gebruik maken van de activiteiten die de teamleden met elkaar ontwikkelen en uitdenken. Je kunt workshops en/of presentaties gaan geven, blogs schrijven over de oliën en/of het toepassen binnen het werk wat je nu al doet.
Heb je interesse in de zakelijke kant van Young Living neem dan even contact op dan praat ik je bij over de mogelijkheden.

NEEM CONTACT OP